1. Att bli Medlem i Trygghetspartiet

Trygghetspartiet erbjuder en bred gemenskap med medlemmar från alla hörn i samhället.

Trygghetspartiet strävar efter att skapa en gemenskap inom vårt parti. Vår vision har alltid varit att alla, oavsett ålder, kön, läggning, etnicitet eller politiskt intresse ska ha möjlighet att bli en del av den gemenskapen. Vi strävar alltid utifrån partiet och partiets medlemmars bästa – och således skapar vi en lättare kravprofil på de medlemmar vi har i partiet.

2. Ansökan

Vad innebär egentligen ett medlemsskap?

Första steget i din ansökan är att betala årsavgiften för ditt medlemsskap. Det gör du enklast till vårt swishnummer eller bankgiro. Därefter skickar du ett mail till kansli@trygghetspartiet.se eller fyller i formen som följer längst ned på denna sida! Dina personuppgifter kommer att hanteras i enlighet med GDPR. Den årliga medlemsavgiften är 100:-/år och kommer inte att ändras. Därefter är du medlem hos oss och blir ”placerad” i din lokala kommunförening! Finns inte Trygghetspartiet i din kommun så hjälper vi dig gärna att starta upp det!

3. Välkommen till Trygghetspartiet!

Vi arbetar redan för fullt med att få ordning på Sverige!

Trygghetspartiet vill inte ha din årliga medlemsavgift – vi vill ha ditt engagemang för att göra Sverige till ett tryggare samhälle. Istället för att du skriver upp dig på ett autogiro som dras år efter år så vill vi se din närvaro. Vi är fullt medvetna om att alla inte har tid, ork eller intresset att delta i stora protesttåg eller manifestationer – men alla kan göra lite varje dag för att skapa ett tryggare samhälle. En like eller delning i sociala medier hjälper partiet att nå nya höjder och hjälper oss att ta ett stort steg åt rätt håll!

Hittills har 8 kommuner valt trygghet!

Trygghetspartiet växer så det knakar! Vill du vara med och bygga framtidens Sverige med oss?

VÅRA POLITIKER

“Trygghetspartiet är partiet som värnar om landets medborgare i litet som i stort.”


Inger Reinfeldt,
Kassör

“Genom Trygghetspartiet har vi äntligen skapat goda förutsättningar för att stärka välfärden och trygga samhället.”


Aleksander Kjellgren, Sekreterare