Hackerattack i september

I september 2019 utsattes TRYGGHETSPARTIET för en hackerattack, där man angrep vår hemsida och skapade användare med ”redaktör”-rättigheter. Dessa användare har haft möjlighet att lägga upp/ta bort inlägg, både skriftliga och i bild, på vår hemsida.

Just nu undersöker vår webmaster hemsidan för att kontrollera att allt är i sin ordning. Av denna anledning ska du INTE SWISHA/BETALA in något till TRYGGHETSPARTIET om du inte har TRYGGHETSPARTIETS officiella och verifierade swishnummer/bankgiro sedan tidigare. Detta för att det finns en risk att någon har bytt ut information, eller uppgett felaktig information för att lura till sig våra medlemmars pengar.

Vi vill förtydliga att det är ENDAST HEMSIDAN trygghetspartiet.se som är påverkad. INGA MAILADRESSER har hackats, och om du har fått ett mail från en mailadress som slutar med ”@trygghetspartiet.se” är mailet således äkta.

Vi kommer att uppdatera med ett nytt inlägg på vår framsida när sidan är genomgången och det är OK att ansöka om medlemskap igen. Tills dess ber vi om er förståelse och tålamod.

Intrånget är polisanmält 2019-09-12.

/ TRYGGHETSPARTIET