1. Att bli Medlem i Trygghetspartiet

Trygghetspartiet erbjuder en bred gemenskap med medlemmar från alla hörn i samhället.

Trygghetspartiet strävar efter att skapa en gemenskap inom vårt parti. Vår vision har alltid varit att alla, oavsett ålder, kön, läggning, etnicitet eller politiskt intresse ska ha möjlighet att bli en del av den gemenskapen. Vi strävar alltid utifrån partiet och partiets medlemmars bästa – och således skapar vi en lättare kravprofil på de medlemmar vi har i partiet.

2. Poängsystemet

Makten att påverka som medlem.

Partier idag har en tendens till att gång på gång ge löften de sällan håller. Hur många gånger har vi inte hört om att pensionärerna ska få det bättre eller att Polisen en ökad budget? Trygghetspartiet har därför skapat ett alldeles unikt poängsystem i vårt parti. Poängsystemet ger dig som medlem makten att se till att partiets styrelse faktiskt håller vad de lovar efter att vi blivit invalda i Riksdagen – annars kan du enkelt byta ut oss!

3. Ansökan

Vad innebär egentligen ett medlemsskap?

Första steget i din ansökan är att skicka ett mail till kansli@trygghetspartiet.se. Vi kommer att skicka dig ett underlag för medlemskap. Dina personuppgifter kommer att hanteras i enlighet med GDPR. Den årliga medlemsavgiften är 100:-/år och kommer inte att ändras. Inbetalning kan ske genom Swish eller Bankgiro till vårt officiella partikonto.

4. Välkommen till Trygghetspartiet!

Vi arbetar redan för fullt med att få ordning på Sverige!

Trygghetspartiet vill inte ha din årliga medlemsavgift – vi vill ha ditt engagemang för att göra Sverige till ett tryggare samhälle. Istället för att du skriver upp dig på ett autogiro som dras år efter år så vill vi se din närvaro. Vi är fullt medvetna om att alla inte har tid, ork eller intresset att delta i stora protesttåg eller manifestationer – men alla kan göra lite varje dag för att skapa ett tryggare samhälle. En like eller delning i sociala medier hjälper partiet att nå nya höjder och hjälper oss att ta ett stort steg åt rätt håll!

 Hittils  har 13 kommuner valt trygghet!

Trygghetspartiet växer så det knakar! Vill du vara med och bygga framtidens Sverige med oss?

VÅRA POLITIKER

“Det som gör oss unika är vårt interna poängsystem. Makten ligger helt hos våra medlemmar, inte oss i styrelsen.”


Gary Krabb, Partiordförande

“”


Inger Reinfeldt, Ledamot

“Genom Trygghetspartiet har vi äntligen skapat goda förutsättningar för att stärka välfärden och trygga samhället.”


Aleksander Kjellgren, Sekreterare